Kinderopvang Bathmen
Spoorstraat 9
7437 TR Bathmen
Telefoon: 0570 542667
E-mail: info@kinderopvangbathmen.nl

Tarieven en Kinderopvangtoeslag

 

Kinderopvangtoeslag

Ouders die zorg en arbeid combineren of in een bijzondere situatie verkeren kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag via de Belastingsdienst. Werkgevers dragen verplicht bij aan de kosten van de kinderopvang van hun werknemers. Zij betalen een heffing aan de overheid. De belastingdienst betaalt vervolgens aan de ouders een vaste toeslag voor ongeveer eenderde van de kosten. Het aanvraagprogramma is te downloaden via de site van de belasting www.belastingdienst.nl of van de website www.toeslagen.nl. Mocht u de aanvraag liever schriftelijk doen, dan kunt u een formulier aanvragen via de Belasting telefoon: 0800–5430. U moet wel uw BSN-nummer bij de hand hebben. Ook voor vragen over het invullen van de aanvraag, kunt u contact opnemen met de Belastingtelefoon.
Kinderopvangtoeslag vraagt u aan voor het hele jaar. Uw situatie kan natuurlijk in het loop van het jaar veranderen het is dan ook raadzaam veranderingen direct door te geven.

Met de proefberekening van de belastingdienst kunt u de netto kosten voor kinderopvang berekenen.
Uiteraard kunnen wij u helpen met het assisteren van het aanvraagformulier. Kinderopvang Bathmen is geregistreerd bij het Landelijke Kinderopvang register (LKR)
Kinderopvang (kinderdagverblijf en peuterspelen) is geregistreerd in het LKR onder nummer 557398472

Bruto tarieven vanaf 1 januari  2022 voor Peuterspelen

Een ochtend spelen inclusief luiers en fruit kost u € 99,18 per maand voor 40 speelochtenden per jaar. Dit komt overeen met een bruto uurprijs van € 8,50

Dit bedrag is als volgt opgebouwd:
40 weken spelen x 3,5 uur = 140 speeluren per jaar.
140 uur x € 8,50= € 1190,00 per jaar.
€ 1190,00: 12= € 99,18 per maand.

Peuterspelen valt als u werkt  onder de Wet Kinderopvang, maar mocht u geen gebruik kunnen maken van deze toeslagen, dan verstrekt de Gemeente Deventer u subsidie,  zodat u kind kan spelen met leeftijdsgenootjes en zich kan voorbereiden op de basisschool. Hiervoor kan de Gemeente Deventer u vragen vrijwilligerswerk te doen.

Voor individuele informatie  kunt u contact met ons opnemen.