Kinderopvang Bathmen
Spoorstraat 9
7437 TR Bathmen
Telefoon: 0570 542667
E-mail: info@kinderopvangbathmen.nl

Bent u Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

Er is een bijzondere periode aangebroken om heerlijk van te genieten. Naast genieten, komt er tijdens de zwangerschap, zowel op emotioneel als op praktisch gebied veel op u af. Als (aanstaande) ouder(s) wilt u het allerbeste voor uw kind. In de periode van uw zwangerschap periode neemt u dan ook tal van belangrijke beslissingen. Eén daarvan is hoe u de opvang van uw aanstaande zoon of dochter organiseert. Wanneer u zich in de diverse opvangmogelijkheden verdiept, ontdekt u dat er een wereld aan mogelijkheden is. Opvang via opa en/of oma, kinderopvang, een gastoudergezin, een oppas, au pair of een combinatie.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

U zoekt kinderopvang voor uw kostbaarste “bezit”: Uw kind. Als de kinderopvang goed geregeld is, kunt u met een gerust hart naar uw werk.

 

 

Kinderopvang Bathmen begrijpt dat u niet over een nacht ijs gaat en adviseert u graag vrijblijvend tijdens uw ontdekkingstocht door kinderopvangland. Danielle Slinkman en ook onze andere medewerkers adviseren u desgewenst telefonisch, per mail of face-to-face en stellen u gerichte vragen om uw wensen en behoefte goed in beeld te krijgen. We kunnen u duidelijk uitleggen wat de verschillen in opvang zijn, via bijvoorbeeld een gastoudergezin of een kinderopvangorganisatie zijn, hoe onze ontwikkelingsgerichte opvang praktisch werkt, wat het kost en hoe het werkt met de  Kinderopvangtoeslag.  Bovendien geven we u en uw partner graag een rondleiding. 

Klik hier voor meer informatie over  Kinderopvang Bathmen.

Klik hiervoor een vrijblijvend Advies en prijsopgave.

 

epost_artikel_2_1_480